Aktieboek gezondheidszorg (Landelijk Aktie Komitee Gezondheidszorg, 1974)
In het Landelijk Aktie Komitee Gezondheidszorg werken samen: De Landelijke Samenwerkende Leerlingen Raden, Landelijk Overleg Medische Aktie Groepen (medicijn studenten), Algemeen Nederlands Jeugd Verbond, KWJ - Utrecht, Rotterdam, Leiden, Alkmaar, NVV-Jongerenkontakt, Amsterdam.