Parižskie kommunary o religii i cerkvi. (Sbornik dokumentov i materialov). [S učast. O. Blanki (L.A. Blanqui), E.M.G. Tridon, O. Vermorelja (A.J.M. Vermorel) i dr. Sost. i avtor poslesl. S.M. Manevič. Pod obšč. red. A.I. Moloka] ("Mysl'", 1971)
S ukaz. AON pri CK KPSS. Institut naučnogo ateizma.