Hungarian Monitoring, 20 August 1988 . [Magyar rádiófigyelő], 1988. augusztus 20 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Strikes situation in Poland Domestic Affairs: - Hungarian RC church invites John Paul II to visit - Celebration mass - Constitution Day rallies - Ethnicity-nation-national consciousness: roundtable discussion Külpolitika: - Varsói sztrájkhelyzet Belpolitika: - II. János Pál pápát látogatásra hívta meg a Katolikus Egyház - Ünnepi nagymise - Alkotmánynapi nagygyűlések - Etnikum-nemzet-nemzettudat: kerekasztal beszélgetés