Rapport over onderwijs per correspondentie, de wenschelijkheid en de uitvoerbaarheid der oprichting van een instelling voor correspondentieonderwijs in ons land. Bew. door D. Bos, L.B. Fikkert, Th. Nolen [e.a.] (van Looy, 1908)
Maatschappij tot Nut van 't Algemeen.