Familie Lipschits, in 1939 bijeen t.g.v. het 50-jarig huwelijksfeest van grootvader Levi Meijer Lipschits. Naam en plaats van personen op bijgesloten notitie
Familie Lipschits, in 1939 bijeen t.g.v. het 50-jarig huwelijksfeest van grootvader Levi Meijer Lipschits. Naam en plaats van personen op bijgesloten notitie.