Bijlage van Ons Technisch Maandblad van de Algemeene Nederlandsche Typografenbond, april 1931 - Blankenstein, A.H.J. (1931)
Bijlage van Ons Technisch Maandblad van de Algemeene Nederlandsche Typografenbond, april 1931.