Komunisti o fašizmu (1919-1940). Izbor I. Prpić. [U saradnij sa B. Adžija], S. Dvorz̀ak, [i dr.] (Centar za aktualni politički studij narodnog 242 str.sveučilišta, 1976)
S bibl. Političke teme. biblioteka suvremene političke misli.