Vanaf 1990 is abortus vrij. Onmiddellijk resultaat is een geweldige stroom van vrouwen in de kliniek. Ze worden noodgedwongen bij elkaar in bed gelegd. Tijdens de dictatuur zijn talloze vrouwen overleden vanwege mislukte pogingen om hun baby kwijt te raken, veel kinderen zijn met beschadigingen in weeshuizen terecht gekomen - Pejić, Maya, (1990)
Vanaf 1990 is abortus vrij. Onmiddellijk resultaat is een geweldige stroom van vrouwen in de kliniek. Ze worden noodgedwongen bij elkaar in bed gelegd. Tijdens de dictatuur zijn talloze vrouwen overleden vanwege mislukte pogingen om hun baby kwijt te raken, veel kinderen zijn met beschadigingen in weeshuizen terecht gekomen.