Diverse kleine objecten, realia en propagandamateriaal. Deels afkomstig uit collectie VHV. Zie lijst in doos
Diverse kleine objecten, realia en propagandamateriaal. Deels afkomstig uit collectie VHV. Zie lijst in doos.