Nezabutni roky Spohady učasnykiv Velykoji Žovtnevoji socialistyčnoji revoljuciji ta hromadjans'koji vijny na Ukrajini. U spivavtor. V.P. Zatons'koho, A.V. Ivanova, V.A. Mirošnyčenka ta inš. [Red.: Z.M. Hromorva, T.M. Kolišev i O.M. Stadnyk] (Vydavnyctvo polityčnoji literatury Ukrajiny, 1967)
Instytut istoriji partiji CK KP Ukrajiny-Filial instytutu marksyzmu- leninizmu pry CK KPRS.