Besprekingen PvdA-SPD over situatie na de Parijse Akkoorden. V.l.n.r.: v.d. Goes van Naters, Vos, Mozer en Ollenhauer - Meerendonk, Ben van
Besprekingen PvdA-SPD over situatie na de Parijse Akkoorden. V.l.n.r.: v.d. Goes van Naters, Vos, Mozer en Ollenhauer.