Framåtskridande och säkerhet för bilindustriarbetarna. Förberedande rapport. V:e Internationella Bilindustri-arbetarkonferensen, Internationella Metallarbetarförbundet. Frankfurt am Main, Tyskland, 16- 19 november 1964 (IMF])
Stencil.