Moord op IKON-journalisten: verslag demonstratie bij het Amerikaans consulaat, 20-3-1981; Herdenkings kerkdienst Mozes en Aaron kerk, 21-3-1981
Moord op IKON-journalisten: verslag demonstratie bij het Amerikaans consulaat, 20-3-1981; Herdenkings kerkdienst Mozes en Aaron kerk, 21-3-1981.