Een zestigtal rapporten over huisindustrie in Nederland naar aanleiding van de Nederl. tentoonstelling van huisindustrie bijeengebracht door de enquête-commisie (s.n.], 1909)
EHB Br Ned/1909:102 bevat tevens: Rapport inzake enquete naar de toestanden in de garnalenpellerij te Harderwijk.