Marzec 1968 w dokumentach MSW - redakcja naukowa i wstęp Franciszek Dąbrowski, Piotr Gontarczyk, Paweł Tomasik ; wybór Franciszek Dąbrowski ... [et al.] ; opracowanie Mirosław Biełaszko ... [et al.]. (Instytut Pamięci Narodowej--Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu)
t. 1. Niepokorni -- t. 2. Kronika wydarzeń