Hungarian Monitoring, 22 November 1989 . [Magyar rádiófigyelő], 1989. november 22 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Latest developments in Prague - Libyan premier assassinated - Situation in the GDR Domestic Affairs: - Parliament discusses the budget - Roh Tae-woo, president of South Korea, visits Hungary - Sunday's referendum - Vatican-Hungarian relations - Hungary requests UN protection for Timisoara minister László Tőkés and his congregation - Debates around the committee overseeing radio and TV - Hunger strike in front of Romanian embassy Külpolitika: - A legfrissebb prágai fejlemények - Halálos végű merénylet Libanon elnöke ellen - NDK helyzetkép Belpolitika: - Az Országgyűlés a költségvetésről tárgyalt - Ro Te Vu dél-koreai elnök látogatása - A vasárnapi népszavazás - Vatikáni-magyar kapcsolatok - Magyarország az ENSZ védelmét kérte Tőkés László temesvári lelkész és gyülekezete számára - A Rádió és TV felügyeletét ellátó bizottság körüli viták - A román nagykövetség előtti éhségsztrájk