Jabulani-conferentie over de toekomst van de Zuid-Afrikaanse omroep van 'Omroep voor Radio Freedom' in Doorn. Toespraak prof. Viljoen (voorz. SABC) tijdens de plenaire zitting met alle deelnemers - Boersma, Pieter,
Jabulani-conferentie over de toekomst van de Zuid-Afrikaanse omroep van 'Omroep voor Radio Freedom' in Doorn. Toespraak prof. Viljoen (voorz. SABC) tijdens de plenaire zitting met alle deelnemers.