Algemene vergadering met als derde van rechts voorzitter Nieuwenhuis en als tweede van rechts bondspenningmeester Slok
Algemene vergadering met als derde van rechts voorzitter Nieuwenhuis en als tweede van rechts bondspenningmeester Slok.