Werkwijze van een vakbond, toegelicht aan de hand van beelden van de afdeling Dirksland van het ANAB. Serie B (incompleet): belangenbehartiging, vakgroepen, verbindingen enz (1961)
Werkwijze van een vakbond, toegelicht aan de hand van beelden van de afdeling Dirksland van het ANAB. Serie B (incompleet): belangenbehartiging, vakgroepen, verbindingen enz.