Top secret : magyar-jugoszláv kapcsolatok, 1956 : az állami- és pártkapcsolatok rendezése, az októberi felkelés, a Nagy Imre csoport sorsa : dokumentumok - [az iratokat gyűjtötte, válogatta, szerkesztette és a bevezető tanulmányt írta, Kiss József, Ripp Zoltán, Vida István]. (MTA Jelenkor-kutató Bizottság, 1995)
Includes index.