Officiële opening Diamantbew. As. NV. Bezoek B&W Amsterdam aan het bedrijf. Plaats van personen aangegeven op achterzijde
Officiële opening Diamantbew. As. NV. Bezoek B&W Amsterdam aan het bedrijf. Plaats van personen aangegeven op achterzijde.