Het vraagstuk der winstdeling. Interim-rapport der Commissie ingesteld bij beschikking van de Minister van Sociale Zaken d.d. 15 Juni 1948 (Commissie Bezitsspreiding) (Staatsdrukkerij- en Uitgeverijbedrijf, 1952)
Met regs en tabn. Ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid.