Tetszik, nem tetszik…
A beszélgetést vezeti Mink András, vendégek: Gács Anna, Bán Zsófia, Kiss Ilona, Bojtár Endre, Galántai Zoltán. /The discussion is lead by András Mink, guest are Anna Gács, Zsófia Bán, Ilona Kiss, Endre Bojtár, Zoltán Galántai.