Oproep. Het werk van den predikant
Oorspronkelijk uitg. door de organisatie van modern theologische studenten in Nederland, daarna van een nieuwe inleiding voorzien door de propaganda commissie der Ver. van Vrijz. Hervormden in Nederland.