Jernbanefolkene i Sovjet-Unionen. Deres arbeide, organisasjon og leveforhold. [Fra illegal organisasjon til deltagelse i opbygningen av det socialistiske samfund] (Oslo, 1929)
Utg. av Transportarbeidernes internasjonale propaganda-komité.