Geweldloze actie en sociale verdediging. [Met bijdrn. van] F. Bekkers, H.W. Blom, T. Ebert [e.a.] (Universitaire Pers, 1971)
Mens en maatschappij. Driemaandelijks tijdschrift voor sociale wetenschappen. 46e jrg. Boekaflevering 1971.