Excursie naar A'dam. Vlnr vooraan Ribbius Peletier, Wibaut, Oudegeest. Tweede rij tussen Wibaut en Oudegeest waarsch. Groeneweg
Excursie naar A'dam. Vlnr vooraan Ribbius Peletier, Wibaut, Oudegeest. Tweede rij tussen Wibaut en Oudegeest waarsch. Groeneweg.