Onze strijder. Weekblad van den Ned. R.K. Bond van Overheidspersoneel St. Paulus. . Onze strijder. Orgaan van den Ned. R.K. Bond van Personeel in Dienst van Openbare Lichamen en Bedrijven
Tot (19..) met ondertitel: Orgaan ... Voortzetting van: De R.K. gemeentewerkman. Orgaan ... (Microf./P 1911). - Voortgezet als: KABO-post. Orgaan ... (ZF 30507).