Rapport van de studie-commissie inzake observatiehuizen, in het leven geroepen door de vereeniging van directeuren en directrices van rijks- en particuliere opvoedingsgestichten, den nederlandschen bond tot kinderbescherming, het verbond van vereenigingen pro juventute en de vereeniging voor kinder- en politierechtsspraak (thans vereniging voor strafrechtspraak) (Ned. bond tot kinderbescherming, 1927)
Mededeelingen no 24.