Contact afdrukken. Foto 1: rij 1-2 Grewel, rij 2-3 Etty, rij 3-4 Van den Berg, rij 5 Peper, rij 6 Boerman. Foto 2: rij 1-2 en 4 Bode, rest onbekend. Foto 3: rij 1-4 Bode, rij 6 Pit, rest onbekend - Diepraam, Willem,
Contact afdrukken. Foto 1: rij 1-2 Grewel, rij 2-3 Etty, rij 3-4 Van den Berg, rij 5 Peper, rij 6 Boerman. Foto 2: rij 1-2 en 4 Bode, rest onbekend. Foto 3: rij 1-4 Bode, rij 6 Pit, rest onbekend.