Het kongsiwezen van Borneo. Eene verhandeling over den grondslag en den aard der Chineesche politieke vereenigingen in de koloniën, met eene Chineesche geschiedenis van de kongsi Lanfong ('s-Gravenhage, 1885)
Uitgeg. door het Koninklijk Instituut voor de taal-, land- en volkenkunde van Ned.-Indië.