Gospodarz . pismo w obronie praw chłopskiej gospodarki rodzinnej, no. 16, 1979 - [ed. Piotr Typiak, Bogumił Studziński] (Wydawnictwo im. Konstytucji 3 Maja, 1979)
Colophon: pismo Ruchu Obrony Praw Człowieka i Obywatela