Onkruit's Bunkerbuit (1983)
Met notitie van Henneke en René aan Teun over de aflevering van 150 muurkranten over de tentoonstelling en de vraag of hiervoor geld kan worden overgemaakt op de giro van (voormalig) totaalweigeraar Flip de kroon.