BIPS . serwis informacyjny Biura Informacji Prasowej KKP NSZZ "Solidarność" wyd. zjazdowe, no. 226, 1981 - Biuro Informacji Prasowej "Solidarność", [ed. Andrzej Zarębski, Paweł Zbierski, Janusz Tołłoczko] ([s.n.], 1981)
Print run: 18000 copies