Waarom zijn wij tegen de volkontinu (de Gezamenlijke Aksiekomité's)
Deze broschure, die wat dieper ingaat op de volkontinu en de ekonomische positie van de strokartonindustrie, is geschreven door een groep studenten van de Rijks Universiteit Groningen, in opdracht van en i.s.m. de Gezamenlijke Aksiekomité's.