Mededeelingen van den Ned. Zwem- en Reddingsbond. . Zwemmen en redden. Off. orgaan van den Ned. Zwem- en Reddingsbond
Tot (1943): no.24 o.d.t.: Zwemmen en redden. - Voortzetting van: De zwemkroniek. Off. orgaan ... (ZDK 17809).