Solidarność Nauczycielska . niezależne pismo pracowników oświaty, no. 24, 1984 - Region Środkowo-Wschodni NSZZ "Solidarność", ed. by second replacement team (NSZZ "Solidarność" Region Środkowo-Wschodni, 1984)
Print run: 500-1000 copies