Albarda spreekt voor de verkiezingen van 26 april bij het Paleis van Volksvlijt. Zie: N 462/78 fol., p.506 - Hofker, C.J., (1933)
Albarda spreekt voor de verkiezingen van 26 april bij het Paleis van Volksvlijt. Zie: N 462/78 fol., p.506.