Voor het kantoor aan Stadhouderslaan 9. Kantoor tussen 1961 en 1980. V.l.n.r.: Van de Scheur (2e voorzitter), Bensch (secretaris), Van Dijk (stafmedewerker)
Voor het kantoor aan Stadhouderslaan 9. Kantoor tussen 1961 en 1980. V.l.n.r.: Van de Scheur (2e voorzitter), Bensch (secretaris), Van Dijk (stafmedewerker).