A snagovi foglyok : Nagy Imre és társai Romániában . iratok - összeáll., jegyz., bev. Baráth Magdolna és Sipos Levente. (Napvilág Kiadó ; Magyar Országos Levéltár, 2006)
Includes biographical notes and index, p. 459-[464].