"Geestelijke verzorging: Bij gebrek aan een pater 'leent' de Van Galen er een van een Amerikaans schip via een overgeschoten lijn" - Dussel, Wim, (1951)
"Geestelijke verzorging: Bij gebrek aan een pater 'leent' de Van Galen er een van een Amerikaans schip via een overgeschoten lijn".