Ons belang. Maandblad van den Bond van Handelspersoneel in Nederland
(1906): Alg. Bond van Magazijn-, Winkel-, Loop- en Pakhuispersoneel in Nederland. - Voortgezet als: De transportarbeider. Orgaan van den Bond van Arbeiders ...(ZF 17252).