Ongevallenverzekering. Eene inleiding tot de studie van wetten betreffende de schadevergoeding aan werklieden ter zake van bedrijfsongevallen (Futura, 1906)
Ingeb. bij: J.D.J. Aengenent, Eigendomsrecht.