Demonstratie vanaf de Westermarkt tegen de rechtszaken tegen de Maagdenhuisbezetters. Tekst op achterzijde foto
Demonstratie vanaf de Westermarkt tegen de rechtszaken tegen de Maagdenhuisbezetters. Tekst op achterzijde foto.