Omzomen van baaien rokken. Kopie van een foto in Gemeenyearchief Tilburg. Vermoedelijk Berdijksestraat - Berssenbrugge, Henri
Omzomen van baaien rokken. Kopie van een foto in Gemeenyearchief Tilburg. Vermoedelijk Berdijksestraat.