De voerman: Verstand hoeft het ezeltje niet te hebben, als het instinkt maar goed werkt houdt het wel den juisten weg - Hahn, Albert
Titel prent: De Eerste Kamer en de erfenisbelasting : de voerman: "Verstand behoeft het ezeltje niet te hebben...".