Rapport over de aktiviteiten van het Centraal Komitee van de Partij van de Arbeid van Albanië : . Verslag aan het VIIe kongres van de Partij van de Arbeid van Albanië (Ordeman, 1978)
Uitg. i.s.m. het Albanië Informatie Komitee. Omslagtitel: Verslag aan het VIIe kongres van de Partij van de Arbeid van Albanië.