Helpende handen. Geschiedenis van de Stichting Centrale Voorziening te Rotterdam. 11 October 1940-1 Maart 1946. In opdracht geschreven. [Ten Geleide van R.Kamstra en W.F.Lichtenauer] (Brusse, 1951)
Index.