AJC-liederen gevolgd door radio-opname VPRO-programma OVT over: 1 mei 2001 in Vierhouten i.v.m. onthulling borstbeeld Wibaut; A. v.d. Louw over 1 mei in Den Haag en declamatie door Jan Meilof - Louw, André van der.
AJC-liederen gevolgd door radio-opname VPRO-programma OVT over: 1 mei 2001 in Vierhouten i.v.m. onthulling borstbeeld Wibaut; A. v.d. Louw over 1 mei in Den Haag en declamatie door Jan Meilof.