Republika Hrvatska i Domovinski rat 1990-1995 : dokumenti, knjiga 4 : dokumenti institucija pobunjenih Srba u Republici Hrvatskoj (siječanj-lipanj 1992) - urednik Mate Rupić. (Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata ; Hrvatski institut za povijest, 2008)
Includes indexes, p. 411-431.